Takipçi Satın Alma Fiyatları

Takipçi Satın Alma Fiyatları

Takipçi satın alma fiyatları istenilen takipçi sayısına göre değişiklik gösterir. Tabi satan firmadan firmaya da değişiklik gösterir. Ancak aşağı yukarı aynı fiyatları duyarsınız çünkü onlarda bir piyasa ortalaması yapıyorlar. Serbest piyasa şartlarının en çok hakim olduğu alanlar online işlerin yapıldığı sanal ağlardır. Son yılların parlayan mesleği sosyal medya ünlüsü olmak hiç de kolay değil. Ancak doğru bir sosyal medya yöneticisi ile çalışıyorsan mümkün.

Çünkü izlenmesi takip oranını ve beğeni sayısını düşünür hep yüksek tutar. Aslında bunu doğru bir takipçi satışı yapan kişi ile bağlantı kurduğunuzda siz de yapabilirsiniz. Şimdi takipçi satın alma fiyatları incelemesi yaparak siz de fenomen olma hayalleri kurabilirsiniz. Hatta bunu gerçekleştirmenin bir haftanızı almaz.

Sosyal Medyada Takipçi ve Kampanyalı Etkileşim  Paketleri

Dilediğiniz sosyal medya platformu için takipçi satın alma işlemi yapabilirsiniz. Internette bakıp fiyatlar konusunda bir fikir edinebilirsiniz. Takipçi satın alma fiyatları almak istediğiniz takipçi sayısına göre değişir. Olan takipçilerinize baktığınızda kaç katı takipçi kasmak istersiniz önce bir bunu düşünün. 5 bin takipçi fiyatı ile 50 bin takipçi fiyatının arasında çok fark olacağı gibi, 50 bin takipçi ile 100 bin takipçi fiyatı arasında da fark vardır. Tek takipçi dışında içerisinde takipçi beğenme ve yorum bulunan paketlerde vardır. Hatta bu çoklu paketlerde genelde hepsini bir alınca indirim yapılır.